CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’e gitti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de gün boyu sürecek programı kapsamında ilk olarak CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özgür Özel’i CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay karşıladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’e gitti
Yayınlama: 08.06.2024
1
A+
A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programına CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetiminin karşıladığı Özgür Özel, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. 

Atanamayan öğretmenden Özel'e dosya
CHP İzmir İl Başkanlığı kapısında atanamadığını söyleyen bir öğretmen, gözyaşları içerisinde seslerinin duyulmasını istedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de atanamayan öğretmenlerin yaşadığı sorunların farkında olduklarını belirtti. Özel, “Her defasında sesinizi duyuruyoruz. Geçen sefer arkadaşlar geldi, konuştuk. 5 bin engelli öğretmen atamasının yapılmasını sağladık. Önce de yaşanan sorunları gündeme getirdik, yine getireceğiz” diye konuştu.
 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.