Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl’de toplu açılış törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl ziyareti kapsamında Solhan Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü, Aile Sağlığı ve 112 Merkezi’nin de bulunduğu 420 milyon lira bedelli 8 yeni yatırımın toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl’de toplu açılış törenine katıldı
Yayınlama: 13.09.2024
1
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl ziyareti kapsamında Solhan Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü, Aile Sağlığı ve 112 Merkezi’nin de bulunduğu 420 milyon lira bedelli 8 yeni yatırımın toplu açılış töreni dolayısıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini açıkladı.

Eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma kadar birçok alandaki bu yatırımlarla vatandaşların daha hızlı ve etkin hizmet almalarını ve bölgenin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunacaklarını belirten Yılmaz, “Ülkemizin her karış toprağına hakim kıldığımız huzur ve güven ortamı, bu kazanımların temelidir. Bugün açılışını yaptığımız eserlerle bu kazanımlarımızı ülkemizin her karış toprağına yaymanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ dedi.

Yılmaz, açılışını yaptıkları projelerin Solhan’a, Bingöl’e ve tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenleri kutladı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.