İstanbul,
15°C
açık
RİZE – 06.01.2024 – HİBYA – Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Demirbaş, TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı (BİGG) kapsamında destek aldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Demirbaş, , “Sıfır Atık Kapsamında Balık Deri ve Kılçığından Yerli Protein Tozu ve Jelatin Elde Edilmesi” başlıklı projesi ile TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı (BİGG) kapsamında destek aldı.
SANAYİ HABER AJANSI
SAVUNMA GAZETESİ