Divanev’den “Mobilyasını Çok Sevenler” reklam filmi

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, “Mobilyasını Çok Sevenler” teması ile hazırladığı 3 yeni reklam filmi ile ekranlara geliyor.

Divanev’den “Mobilyasını Çok Sevenler” reklam filmi
Yayınlama: 27.06.2024
2
A+
A-

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, “Mobilyasını Çok Sevenler” teması ile hazırladığı 3 yeni reklam filmi ile ekranlara geliyor. Divanev’den aldıkları mobilyalarına çok değer vererek özen gösteren, mobilyaları ile kurdukları bu duygusal bağı esprili bir dille ekranlara taşıyan marka “çok seveceğiniz mobilyalar, çok seveceğiniz fırsatlarla” söylemi ile kampanyasını da duyuruyor. M.A.R.K.A imzalı reklam filminin yönetmen koltuğunda ise Özer Feyzioğlu oturuyor.

Geçtiğimiz ay sevenleri buluşturan kampanyası ile evlenmeyi düşünen çiftlere seslenen Yataş Grup’un mobilya markası Divanev bu ay da “Mobilyasını Çok Sevenler” adı altında 3 yeni reklam filmi ile ekranlara geliyor.

Divanev’den “Mobilyasını Çok Sevenler” reklam filmi

Gerçek iç görülerden yola çıkarak, Divanev’den aldıkları mobilyalarına gözü gibi bakan insanların evde yaşadıkları anları esprili bir dille ekranlara taşıyan marka “çok seveceğiniz mobilyalar, çok seveceğiniz fırsatlarla” söylemi ile dönemin kampanyasını da aktarıyor.

Rio, İrma ve Puerta serilerinin tanıtıldığı 3 filmin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu, yapımını Shortcut üstleniyor. Kampanya M.A.R.K.A. reklam ajansının imzasını taşıyor.

Divanev’den “Mobilyasını Çok Sevenler” reklam filmi

Divanev “Mobilyasını Sevenler Kampanyası” reklam künyesi

Reklamveren: Divanev

Reklamveren Temsilcisi: Yeşim Tiregül, Başak Tanır Özkuyumcu, Doğan Güven, Buse Ekici, İlayda Köprübaşı

Reklam Ajansı: M.A.R.K.A.

Kreatif Grup Başkanı: Hulusi Derici

Kreatif Ekip: Serdar Seren, Mert Aydın, Bektaş Erdoğan, Serdar Özen

Müşteri İlişkileri: Pınar Ersandır

Prodüksiyon Şirketi: Shortcut

Yönetmen: Özer Feyzioğlu


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.