Eaton Ankara, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer aldı

İstanbul Sanayi Odası tarafından 1998 yılından bu yana her yıl yayınlanan “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırması 2023 sonuçları açıklandı.

Eaton Ankara, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer aldı
Yayınlama: 04.07.2024
1
A+
A-

Ulusoy Elektrik A.Ş. (Eaton Ankara) Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında 420. sırada yerini aldı.

Türkiye ekonomisine tutulan güçlü bir ayna niteliğindeki “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmaları üretim hacmi, net satışlar, ihracat potansiyeli kriterleri göz önüne alınarak hazırlanıyor.

Ulusoy Elektrik, 2022 yılında “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasında 462. sırada yer almıştı. Ulusoy Elektrik 2023 yılında 42 sıra yukarı ilerleyerek, ilk 500 firma içerisinde yer almayı başardı.

Eaton Hakkında

Eaton, faaliyet gösterdiği her yerde insanların yaşam kalitesini iyileştirmeyi ve çevreyi korumayı ilke olarak benimsemiş bir güç yönetimi şirketidir. Veri merkezleri, enerji dağıtım şirketleri, makine imalatı, konut, havacılık ve uzay ve mobilite gibi pazarların yanı sıra, endüstriyel ve ticari pazarları da ürün ve teknolojilerimizle destekliyoruz. İşimizi doğru yapma, sürdürülebilir şekilde çalışma ve müşterilerimizin gücü bugün ve gelecekte yönetmelerine yardımcı olma taahhüdümüz bize bu yolculuğumuzda rehberlik ediyor. Eaton olarak bizler, elektrifikasyon ve dijitalleşmenin küresel büyüme trendlerinden yararlanarak gezegenin yenilenebilir enerjiye geçişini hızlandırıyor, dünyanın en acil güç yönetimi sorunlarının çözülmesine yardımcı oluyor ve hem paydaşlarımız hem de toplumun tamamı için en iyi çözümleri hayata geçiriyoruz.

Eaton, 1911 yılında kurulmuştur ve New York Menkul Kıymetler Borsası'nda 100 yılı aşkın süredir işlem görmektedir. 2023 yılında 23.2 milyar dolar gelir elde eden şirketimiz, 170’ten fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.