Emirdağ Gençlik Merkezinde üniversite öğrencilerine yönelik tanışma programı düzenlendi

Afyonkarahisar, 4 Ekim (Hibya) – Emirdağ Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Diyanet Emirdağ Gençlik Merkezi’nde yapılan etkinlikler, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte kaldığı yerden devam ediyor.

Emirdağ Gençlik Merkezinde üniversite öğrencilerine yönelik tanışma programı düzenlendi
Yayınlama: 04.10.2024
1
A+
A-

Emirdağ Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Diyanet Emirdağ Gençlik Merkezi’nde yapılan etkinlikler, yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda, bu yıl Emirdağ’a gelerek üniversite hayatına başlayan gençlere yönelik Gençlik Merkezinde bir tanışma programı düzenlendi.

Programa, Gençlik Koordinatörü ve Vaiz Bayram Can’ın yanı sıra Manevi Danışmanlar Ali İhsan Akar ve Yusuf İçel katıldı. Programda, Müftülüğün gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ve düzenlediği etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Emirdağ Gençlik Merkezinde üniversite öğrencilerine yönelik tanışma programı düzenlendi

Manevi Danışmanla rehberliğinde her hafta düzenli olarak yapılan etkinlikler, çarşamba günleri üniversiteli erkek öğrencilere, salı günleri ise Hanım Hocalar tarafından yürütülen programlar kapsamında üniversiteli kız öğrencilere yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

Program kapsamında yapılan sohbetlerin ardından gençler, yapılan ikramlar eşliğinde masa tenisi, langırt, air hockey ve playstation gibi çeşitli oyunlarla keyifli vakit geçirdi. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen bu tür etkinlikler, öğrencilerin hem sosyal hem de manevi gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.