Gazeteci Deniz Doğan’a bir ödül daha

İzmir, 5 Ekim (Hibya) – Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) öncülüğünde düzenlenen ‘İş Dünyası Altın Zirve Ödül Töreni’nde Gazeteci Deniz Doğan ödüle layık görüldü.

Gazeteci Deniz Doğan’a bir ödül daha
Yayınlama: 05.10.2024
2
A+
A-

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) öncülüğünde Karabağlar Kibar Hizmet Kompleksi'nde Türkiye'de bir ilke imza atıldı. İlk kez halka açık olarak düzenlenen “İş Dünyası Altın Zirve Ödül Töreni” gerçekleşti.

Ödül alanlar arasında geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden 'Yılın En İyi Muhabiri Ödülü' alan Gazeteci Deniz Doğan’da vardı.

İş Dünyası Altın Zirve Ödül Töreni'nde iş dünyası ve girişimciler için büyük bir buluşma noktası oldu. Vizyon Medya Grup Genel Koordinatörü Selma Yiğit ve KAGİDER, İDÜFED Genel Başkanı Taner Özgür’ün sunuculuğunu yaptığı törende İş insanları ödüllerine kavuştu. Geceye yoğun programlarından dolayı pek çok davetli telgraf gönderdi.

Tören, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirirken başarılarıyla fark yaratan girişimciler, sektör temsilcileri ve iş insanları da ödüllendirildi.

Ödül alanlar arasında geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden 'Yılın En İyi Muhabiri Ödülü' alan Gazeteci Deniz Doğan’da ödüle layık görüldü.

Deniz Doğan, ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada ödülü basın emekçilerine armağan ettiğini söyledi. Doğan, “Kurumum WorldTürk ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü basın emekçilerine armağan ediyorum.” dedi.

Gazeteci Deniz Doğan’a bir ödül daha

 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.