Guangzhou’yu İstanbul’a bağlayan direkt uçuşlar başladı

Güney Çin eyaleti Guangdong’un başkenti Guangzhou’yu İstanbul’a bağlayan direkt uçuş rotası 28 Haziran Cuma günü itibarıyla işlemeye başladı.

Guangzhou’yu İstanbul’a bağlayan direkt uçuşlar başladı
Yayınlama: 30.06.2024
3
A+
A-

Güney Çin eyaleti Guangdong'un başkenti Guangzhou'yu İstanbul'a bağlayan direkt uçuş rotası 28 Haziran Cuma günü itibarıyla işlemeye başladı. İlk uçuş olan CZ8066, saat 00.30'a doğru 259 yolcu ile Guangzhou'dan İstanbul istikametinde havalandı.

China Southern Airlines tarafından başlatılan bu yeni rotada bir Boeing uçağı pazartesi, çarşamba, cuma olmak üzere haftada üç kez hizmet verecek. Guangzhou'dan İstanbul'a uçuş 11 saat, dönüş ise 10 saat sürüyor.

Bu yıl Çin, kendine yönelik turizmin beklediğinden önce başlamasına tanık oluyor. Ülke, transit vize politikasını daha çok sayıda ülkeye yaygınlaştıracak ve bu ülke yolcularını taşıyan başlıca ülkelerden gelen uçuşların sayısını artırarak, giriş ve çıkış prosedürlerini optimize edecek.China Southern Airlines, daha başka uluslararası hava bağlantılarının da yakın gelecekte ilk kez veya yeniden başlatmayı planlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.