Hassa’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı yapıldı

Hatay, 31 Mayıs (Hibya) – Hassa Kaymakamı Osman Acar başkanlığında İlçe Emniyet Amiri Mehmet Serdar Yavuz ve İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Mustafa Açık’ın katılımlarıyla “Güvenlik ve Asayiş Toplantısı” yapıldı.

Hassa’da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı yapıldı
Yayınlama: 31.05.2024
2
A+
A-

Hassa Kaymakamı Acar başkanlığında İlçe Emniyet Amiri Yavuz ve İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Açık’ın katılımlarıyla ile öğretmenevi toplantı salonunda “Güvenlik ve Asayiş Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda İlçe genelinde son dönemlerde yaşanan asayiş olayları detaylı bir şekilde ele alındı.  İlçe Emniyet ve İlçe Jandarma Komutanlığınca sunulan raporlar doğrultusunda, suç oranları ve suç türlerinin analizi yapıldı.

Kaymakam Acar, bu suç unsurlarını değerlendirerek güvenlik güçlerinin etkin bir şekilde çalışmasının önemine vurgu yaptı.

Toplantıda ayrıca trafik kazalarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmaların arttırılması, trafik kurallarına uyum konusunda ilçenin daha fazla bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Trafik ekiplerinin denetimlerinin sıklaştırılması ve okullarda da trafik eğitimlerinin yaygınlaştırılması gibi konular üzerinde duruldu.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.