Hatay’da moloz döküm faaliyetleri denetleniyor

Hatay, 5 Temmuz (Hibya) – Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hatay Valiliği tarafından belirlenen bölgeler dışında yapılan hafriyat ve moloz dökümü faaliyetlerini denetliyor.

Hatay’da moloz döküm faaliyetleri denetleniyor
Yayınlama: 05.07.2024
1
A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde düzeni sağlamak ve çevre sağlığını korumak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hatay Valiliği tarafından belirlenen bölgeler dışında yapılan hafriyat ve moloz dökümü faaliyetlerini denetimlerle kontrol altına alıyor.

Şehrin ekolojik dengesinin bozulmaması hedefiyle ekipler tarafından yürütülen 40 detaylı denetimde, kamyon sürücülerinden hafriyat taşıma izin belgelerini ibraz etmeleri istendi ve izin belgesi olmayanlara idari para cezaları uygulanıp gerekli uyarılar yapıldı.

Kaçak moloz dökümleri konusunda sürekli uyarılarda bulunduklarını hatırlatan büyükşehir belediye yetkilileri, büyükşehir yönetiminin sorumluluklarını yerine getirmek, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve çevrenin korunması için kararlı bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.