“Kara Efsane: Wukong”un geliri 961 milyon ABD dolarını buldu

Uluslararası veri analiz şirketi VG Insights tarafından bugün yayınlanan verilere göre, Çin’in geliştirdiği 3A oyunu “Kara Efsane: Wukong”un Steam platformunda satış sayısı 20 milyona ulaştı, aynı zamanda oyunun toplam geliri 961 milyon ABD dolarını buldu.

“Kara Efsane: Wukong”un geliri 961 milyon ABD dolarını buldu
Yayınlama: 20.09.2024
2
A+
A-

Uluslararası veri analiz şirketi VG Insights tarafından bugün yayınlanan verilere göre, Çin’in geliştirdiği 3A oyunu “Kara Efsane: Wukong”un Steam platformunda satış sayısı 20 milyona ulaştı, aynı zamanda oyunun toplam geliri 961 milyon ABD dolarını buldu. Böylece Çin’in geliştirdiği 3A oyunlarında yeni bir rekor kırıldı.

“Kara Efsane: Wukong”, “Game Science” şirketi tarafından geliştirilen bir 3A oyunu olarak öne çıkıyor. Bu oyun, antik Çin mitolojisi “Batıya Yolculuk”u temel alırken, Sun Wukong’un batıya giderken yoldaki efsanevi hikayesini anlatıyor. Oyun piyasaya sürüldüğünden bu yana, mükemmel görüntüleri, akıcı oyun deneyimi ve zengin senaryosuyla yurt içi ve yurt dışındaki oyunsevenler tarafından geniş çapta beğeni kazandı.

“Kara Efsane: Wukong”un yayın platformu Steam’in yanı sıra, WeGame, PlayStation ve Epic platformlarında da yer aldığı belirtildi. “Kara Efsane: Wukong”un yıllık satış sayısının 30 milyon ile 40 milyona ulaşması öngörülüyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.