Karamollaoğlu: İsrail’in Lübnan’da katliamlara girişmesi BM’nin iflasıdır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail’in Lübnan’a yönelik gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklama yaptı.

Karamollaoğlu: İsrail’in Lübnan’da katliamlara girişmesi BM’nin iflasıdır
Yayınlama: 01.10.2024
1
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İsrail'in fosforlu bombalarla Lübnan'da kara harekatı destekli katliamlara girişmesinin Birleşmiş Milletler’in (BM) iflası olduğunu bildirdi.

Bütün dünyanın haydut bir yapılanmaya karşı sessiz kalmasının kabul edilemez olduğunu belirten Karamollaoğlu, şunları ifade etti:

“Batı'nın demokrasi, hukuk, insan hakları ve sözde terörizm karşıtlığı tiyatrosu bitmiş, maskesi düşmüştür. Düşen maskenin ardından Batı'nın hiç değişmediği bir kez daha görülmüştür. Leopold, Mussolini ve Hitler neyse; Netanyahu ve destekçileri de aynıdır.

Karamollaoğlu, “İslam ülkeleri artık modern bir haçlı ittifakına karşı olduğunu idrak etmeli ve BOP projesi başta olmak üzere bütün hain planları yerle yeksan etmelidir.” diyerek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Hedef Mısır’dır, Suriye'dir, İran'dır, Türkiye’dir… Bütün bölgemiz kan gölüne çevrilmek istenmektedir. Bütün farklılıklarımızı bir kenara bırakmak mecburiyetindeyiz. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır.  Ey İslam alemi; bir ve beraber olalım. Yoksa istiklâl ve istikbâlimiz ile birlikte topraklarımız ve onurumuz da gidecektir.  İnanıyorum ki birliğin ve beraberliğin cesareti ile zafer mazlumların ve bizlerin olacaktır. Zulüm ile abad olunacağını sananların ve onları destekleyenlerin sonu her iki cihanda da hüsrandır.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.