Kayseri’de İstihdam Fuarı açıldı

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde hazırlanan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Kayseri’de İstihdam Fuarı açıldı
Yayınlama: 14.05.2024
4
A+
A-

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, resmi törenle açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a fuar için yaptığı hizmet ve desteklerden dolayı teşekkür eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Büyükşehir belediyemiz şehir içerisindeki iş arayanların fuara gelmek için transferini hem tramvaylar hem görevlendirilen otobüslerle ücretsiz bir şekilde taşıyor. Aynı zamanda bütün gelen arkadaşlarımızın burada yeme yemeleri için bir imkan hazırladı.” diye konuştu.

Kayseri’de İstihdam Fuarı açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin istihdama katkı sunmak, işveren ile iş arayanı doğru noktada buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği Kayseri Kariyer Merkezi de fuardaki yerini aldı.

Büyükşehir belediyesinin işveren ile iş arayan vatandaşları buluşturduğu istihdama yönelik kuruluşu Kayseri Kariyer Merkezi, depremden dolayı şehir değiştirip iş arayan vatandaşa fuarda adeta kucak açtı. Standı ziyaret eden katılımcılara, kariyer ve istihdam çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Dev İstihdam Fuarı’na 200 firma katılım gösterirken, fuarın iş arayan kişilerle, çalışacak eleman arayan işletmeleri buluşturup, şehrin istihdamına büyük katkı sağlaması hedefleniyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, iş arayan kişilerle, çalışacak eleman arayan işletmeleri buluşturan katılımcılara ücretsiz ulaşım imkânı sunuyor. Büyükşehir, KOSB Fuar Merkezi’nde 14-15 Mayıs 2024 tarihinde saat 09.00-17.00 saatleri arasında fuara giden yolculara ücretsiz olarak ulaşım hizmeti veriyor.

Kayseri’de İstihdam Fuarı açıldı


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.