Küçükçekmece Belediyesi’nden öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti

Küçükçekmece Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonrası tercih yapacak öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti başlattı.

Küçükçekmece Belediyesi’nden öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti
Yayınlama: 04.07.2024
1
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı sonrası tercih yapacak öğrenciler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti başlatarak, uzman rehber öğretmenler eşliğinde, Cennet, Kanarya, Halkalı, Mehmet Akif ve Sefaköy Bilgievlerinde, 17 Temmuz’a dek ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti verecek.

Ücretsiz tercih danışmanlığı noktalarında öğrencilere; tercih işlemlerinin nereden ve nasıl yapılabileceği, okul seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar, fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, Anadolu Liseleri, Anadolu İmam Hatip Liseleri ve proje okulları ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri hakkında bilgiler veriliyor.

Küçükçekmece Belediyesi’nden öğrencilere tercih danışmanlığı hizmeti

Tercihlerin süreci iyi bilen uzmanlarla yapılması gerektiğini ifade eden Kanarya Bilgi Evi Rehber Öğretmeni Serpil Kara, “Hem ebeveyn hem öğrenciler için oldukça stresli olan LGS sürecinde onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Danışmanlık hizmetimiz 17 Temmuz’a kadar devam etmektedir. Randevu alarak, bize ulaşabilirler.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.