Logistech’i 24 bin kişi ziyaret etti

İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Logistech–Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı katılımcı ve ziyaretçilerine, lojistik sektörüne ait tüm tedarik ve ihtiyaç zincirinin bir arada olduğu bir deneyim sundu.

Logistech’i 24 bin kişi ziyaret etti
Yayınlama: 18.09.2024
1
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası 3. Logistech-Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı, bir önceki yıla oranla iki kattan fazla büyüyerek lojistik sektörünün tüm paydaşlarını Gaziemir Fuar İzmir’de buluşturdu.

Nemport Liman İşletmeleri ana sponsorluğunda düzenlenen Logistech’i, Almanya’dan ABD’ye, Çin’den Avustralya’ya kadar dünyanın dört bir yanındaki ülkelerden bin 577’si yabancı, 41 ilden 22 bin 391’i yerli, toplam 23 bin 968 kişi ziyaret etti.

Logistech’i 24 bin kişi ziyaret etti

İZFAŞ ile lojistik sektörünün uluslararası anlamda en büyük Freight Forwarder acentelerini bir araya getiren şirketlerden biri olan WIFFA Expo arasında iş birliği anlaşması da imzalandı. İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve WIFFA Expo Uluslararası İlişkiler Müdürü Lan Xiao Cheng tarafından imzalanan anlaşmaya göre, iki kurum, düzenledikleri lojistik fuarlarında iş birliği yaparak ortak adımlar atacak. 

Logistech’i 24 bin kişi ziyaret etti

WIFFA Expo heyeti ile üç farklı ülkeden 10 WIFFA üyesi firma da İzmir’e gelerek Logistech’e katıldı. İZFAŞ da 26-29 Kasım 2024 tarihlerinde Çin’de Ningbo Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve üst düzey uluslararası taşımacılık firmaları ile lojistik kaynaklarını bir araya getirecek WIFFA Expo’ya katılacak. Etkinlik, 2 binden fazla katılımcı ve 110 liman ile dünya çapında 100'den fazla ülkeden 50 bin sektör profesyonelini ağırlayacak. Logistech Fuarı, WIFFA Expo’da yer alarak 2025 yılı fuarını da tanıtacak.

Birçok etkinlik, sergi ve panel de düzenlenen Logistech, üçüncü yılında da sektör temsilcilerinden tam not aldı. Kimi daha önceki yıllarda da fuara katılan kimileri ise ilk kez katılım gösteren firmaların temsilcileri, fuarın önümüzdeki yıllarda da büyümeye devam edeceğini kaydetti.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.