Lösemiden 15 yaşında ölen web tasarımcısı aziz ilan edildi

Stockholm, 3 Temmuz (Hibya) – Papa Francis ve Kardinaller Meclisi Y kuşağından, yani 1981-1996 yılları arasında doğan ve genellikle milenyum kuşağı olarak bilinen kuşaktan ilk “Aziz”in azizlik mertebesine yükseltilmesi için oy kullandı.

Lösemiden 15 yaşında ölen web tasarımcısı aziz ilan edildi
Yayınlama: 03.07.2024
1
A+
A-

Londra'da 1991'de, İtalyan bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Kutsal Carlo, İtalya'nın Monza kentinde 15 yaşında lösemiden ölen bir web tasarımcısıydı.

Tasarladığı bir web sitesinde katalogladığı Efkaristiya mucizelerine ve Marian görüntülerine olan bağlılığıyla tanınıyordu.

Sunum sonucuna göre, Kutsanmış Carlo “en yoksullara karşı misafirperver ve şefkatliydi ve haftalık harçlığından biriktirdiği parayla evsizlere, muhtaçlara ve göçmenlere yardım ederdi.”

Bir zamanlar “internetin azizi” olarak adlandırılan Carlo Acutis, Katolik Kilisesi'ne göre bir dizi mucize gerçekleştirdi. Bunlardan biri, yediği yiyecekleri tutmasını engelleyen halka şeklinde bir pankreasla doğan Brezilyalı bir çocuk üzerinde gerçekleşti. Doktorlar yetersiz beslenme nedeniyle çocuğun hayatta kalamayacağını düşünüyorlardı

Rahip olan bir aile dostu, Carlo hakkında internette bir şeyler okudu ve cemaatini toplayarak Carlos'a çocuğun iyileşmesi için dua etti. Carlos iyileşti ve ailesi duaları için onlara teşekkür etti.

 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.