MG modellerinde yüzde sıfır faizli kredi olanakları

MG, ek yüzde 40 vergilendirmenin yürürlüğe gireceği 8 Temmuz öncesinde HS, ZS, yüzde 100 elektrikli MG4 ve ZS EV modellerinde avantajlı fiyatları ve 300 bin TL’ye varan yüzde sıfır faizli kredi olanaklarını duyurdu.

MG modellerinde yüzde sıfır faizli kredi olanakları
Yayınlama: 02.07.2024
1
A+
A-

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz otomobil markası MG, ek yüzde 40 vergilendirmenin yürürlüğe gireceği 8 Temmuz öncesinde benzinli ZS ve HS ile yüzde 100 elektrikli MG4 ve ZS EV modellerinde, birbirinden avantajlı fiyat ve kredi imkanlarını duyurdu.

Bu kapsamda özgün tasarımı, yüksek donanımları ve geniş yaşam alanıyla yüksek konfor sunan MG ZS modelinde; 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. İddialı modelin otomatik vitesli Comfort donanımına kısa bir süre için 1 milyon 149 bin TL, Luxury Plus donanımına ise 1 milyon 249 bin TL fiyatlar ile sahip olunabiliyor.

Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış, C SUV segmentinin önde gelen premium modeli MG HS modeli için ise marka çok avantajlı fiyatların yanı sıra 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde sıfır faizli kredi olanağını devreye aldı. Stoklarla sınırlı HS modelinin zengin donanımı ile fark yaratan Luxury versiyonu için 7 Temmuz’a kadar geçerli fiyat 1 milyon 549 bin TL olarak belirlendi.

Türkiye’de “Elektrikli Hayata Geçiş Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı” mottosuyla 2021 yılından beri kullanıcıları elektrikli hayata geçişe teşvik edici yenilikleri ile dikkat çeken MG, yüzde 100 elektrikli modellerinde de avantajlı satış koşullarını devreye aldı.

Şehir içi kullanımlarda 577 km’ye varan menzili ile dikkat çeken yüzde 100 elektrikli MG4 modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları kısa süre için geçerli avantajlı fiyatlara ek; 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi avantajı ile tercih edilebiliyor.

MG modellerinde yüzde sıfır faizli kredi olanakları

Zorlu Euro NCAP testlerinden 5 yıldız kazanan MG4 Electric modelinde, 7 Temmuz’a kadar geçerli özel fiyatlar Comfort donanımlı versiyonda 1 milyon 159 bin TL, Luxury donanımlı versiyonda ise 1 milyon 409 bin TL olarak belirlendi. Geniş iç hacmi ve güçlü donanım özellikleriyle C segmentinde fark yaratan yüzde 100 elektrikli ZS EV modeli için ise 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi sunuluyor.

ZS EV Luxury satın almak isteyen kullanıcılar, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi imkanından faydalanarak iddialı modele 1 milyon 599 bin TL’ye sahip olabiliyor. Şehir içi kullanımlarda 591 km’ye ulaşan menzili ile MG ZS EV Luxury, yüksek konfor sunarken uzun yolculuklar için de ideal bir yol arkadaşı oluyor.

MG modellerinde 8 Temmuz itibarıyla geçerli olacak fiyatlar da açıklandı. Buna göre 8 Temmuz’dan itibaren; Comfort donanımlı ve otomatik şanzımanlı benzinli ZS modeli 1 milyon 349 bin TL’den, Comfort donanımlı HS 1 milyon 690 bin TL’den, yüzde 100 elektrikli MG4’ün Comfort donanımlı versiyonu 1 milyon 349 bin TL’den ve yine elektrikli ZS EV modeli 1 milyon 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. MG, çok özel satın alım koşullarıyla yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri showroomlarına davet ediyor.

MG modellerinde yüzde sıfır faizli kredi olanakları


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.