MUSKİ Menteşe’de su kesintisi yaşatmadı

MUSKİ ekipleri Menteşe Merkez Mahallerini besleyen Akçaova Merdivenli terfi istasyonunda özel bir şirket tarafından kazı sırasında patlatılan ana içme suyu hattında meydana gelen büyük arızaya anında müdahale ederek İlçenin su kesintisi yaşamasının önüne geçti.

MUSKİ Menteşe’de su kesintisi yaşatmadı
Yayınlama: 20.09.2024
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Akçaova Mahallesinde bulunan Merdivenli terfi istasyonunda 19 Eylül saat 18:00 dolaylarında arıza ihbarı aldı.

Hattın büyük ve önemli bir hat olması nedeniyle hemen olay yerine giden ekipler burada borunun, çevre düzenlemesi yapan özel bir şirket tarafından iş makinesi ile yapılan kazı esnasında patlatıldığını tespit etti. Bunun üzerine hatta gelen suyu hemen kesen ekipler hızlıca kazı işlemlerine başladı. Tamirat çalışmalarında 3 iş makinesi, 2 araç ve 13 personel görev alırken, depolarda bulunan su Menteşe merkeze basılmaya devam edildi ve bu su bitinceye kadar tamirat 4 saat gibi bir sürede tamamlandı. 

Arızanın bilgisini alan MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül bölgeye giderek ekiplerin çalışmalarını koordine etti. Burada arızanın durumu ve çalışmaları yakından takip eden Şengül, Menteşe’de su kesintisi yaşanmaması için teknik ekiple birlikte gerekli çalışmaları yaptı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şengül, “Burası Menteşe merkezi için önemli bir hat. Özel bir şirket tarafından boru patlatılmış. Ekiplerimiz ile anında müdahale ederek İlçede su kesintisi yaşatmamaya çalıştık. Depolarda bulunan mevcut suyu kullandık ve bu sürede hızlıca arızanın tamiratını yaptık. Bu şekilde su kesintisinin önüne geçtik. Ekip arkadaşlarım burada çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Kendilerine verdikleri emek ve gösterdikleri özveri nedeniyle çok teşekkür ederim” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.