Naciye-Ramazan Büyükkılıç ve Kızları Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin temelleri atılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Naciye-Ramazan Büyükkılıç ve Kızları Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin temelinin 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’ne özel atılacağını duyurdu.

Naciye-Ramazan Büyükkılıç ve Kızları Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin temelleri atılıyor
Yayınlama: 20.09.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, insan ve sağlık odaklı, Türkiye’ye örnek olacak Türkiye’nin en modern ve donanımlı alzheimer merkezi olacak Naciye-Ramazan Büyükkılıç ve Kızları Alzheimer Gündüz Bakım Evi için temel atma töreni düzenleneceğini duyurdu.

Başkan Büyükkılıç, Naciye-Ramazan Büyükkılıç ve Kızları Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin temelinin farkındalık oluşturmak için 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde atılacağını vurgulayarak, “Bu hastalıkla mücadele eden herkese geçmiş olsun diyor ve hastalığa farkındalığın artmasını umut ediyorum. Alzheimerlı bireylere yardımcı olan tüm hasta yakınlarına ve bakıcılara bu vesileyle teşekkür ediyor, hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Büyükkılıç, 21 Eylül Cumartesi günü saat 13.30’da Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi yanındaki alanda, hayırsever Ramazan Büyükkılıç ve ailesi ile Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yaptırılacak olan Naciye-Ramazan Büyükkılıç ve Kızları Alzheimer Gündüz Bakım Evi’nin temel atma törenine tüm Kayserilileri davet etti.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.