On On Kafe, 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ‘On On Kafe’nin 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı. Balıkesir’e yakışır hizmetleri 20 ilçeye de ulaştıracaklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “On On Kafe’leri şehrimizin her noktasına taşıyacağız” dedi.

On On Kafe, 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı
Yayınlama: 03.10.2024
1
A+
A-

Çamlık’ta yer alan Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’nde On On Kafe’nin 12’nci Şubesi açıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın açılışını gerçekleştirdiği programda CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, CHP Karesi İlçe Başkanı Yücel Erişen, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Baha Torun, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Volkan Altınöz ve Ferit Gündoğdu yer aldı.

On On Kafe, 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı

On On Kafe’nin 12’nci şubesinin açılışını gerçekleştiren Başkan Akın “Ben buradan şunu söylemek istiyorum. Bu oluşumda emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ederim. Bunu artırarak devam ediyoruz. 12’nci şubeden sonra Havran’da ardından İvrindi’de, Sındırgı’da Balıkesir’imizin her noktasında ulaşılabilir bir şekilde bunu çoğaltacağız.” dedi.

On On Kafe, 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı

Başkan Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak projelerinden bahsederek, “Biz burada bir yetki alıp görev alıp ihtiyaç sahibi olan evlatlarımızın yanında olmaya kararlıyız. Şu anda ihtiyaç sahibi olarak gördüğümüz, belirlediğimiz kardeşlerimizin, evlatlarımızın evlerine beslenme çantalarını bırakıyoruz. Aynı zamanda kırtasiye eşyalarını da evlerine bırakıyoruz. Çünkü sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceği bir anlayıştan geliyoruz. Bugün de burada On On’umuzun yeni şubesini açıyoruz. Ardından diğerleri de sırayla gelecek.” diye konuştu.

On On Kafe, 12’nci şubesini Çamlık’ta hizmete açtı


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.