Opel, Hidrojen Yakıt Hücreli Yeni Movano’yu fuarda tanıtacak

Binek araçlarıyla olduğu gibi ticari alanda da sunduğu iddialı modellerle dikkatleri üzerine çeken Opel, 16 – 22 Eylül tarihleri arasında Hanover’de gerçekleştirilecek olan IAA Transportation 2024’te yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Opel, Hidrojen Yakıt Hücreli Yeni Movano’yu fuarda tanıtacak
Yayınlama: 07.09.2024
5
A+
A-

Stellantis Pro One standında gerçekleştirilecek toplantıyla kamuoyuna tanıtılacak yeni Opel Movano HYDROGEN, yaklaşık 500 kilometrelik menzili (WLTP1) ve 5 dakikadan kısa süren yakıt dolumu özelliğiyle öne çıkıyor. Markanın emisyon üretmeden yolculuk yapmak isteyenler için geliştirdiği Opel Combo Elektrik ve yeni CARGO kitiyle birlikte Opel Rocks Elektrik de markanın fuardaki parlayan yıldızlarından olacak.

Sahip olduğu üstün Alman teknolojisini, yenilikçi tasarımlarla buluşturan Opel, büyük boy van araçlarına yönelik yeni bir adım daha atıyor. Bu kapsamda yeni Opel Movano elektrikli (BEV) bir araç olarak da sipariş edilebilirken Opel, büyük van araçlara yönelik de yeni bir sayfa açıyor ve aracın hidrojen yakıt hücreli seçeneğini devreye alıyor.

Yeni Opel Movano HYDROGEN dünya prömiyerini Hanover’deki IAA Transportation 2024 fuarında kutlayacak. Opel, hidrojen yakıt hücreli aracıyla 16 – 22 Eylül tarihleri arasında fuar ziyaretçilerine yakıt hücreli yenilikçi konseptinin çalışma şeklinden ve günlük kullanımdan ödün vermeden performansla nasıl bir arada sunulduğunu gösterecek. Yeni Movano HYDROGEN, 5 dakikadan kısa sürede yakıt dolumunu gerçekleştiriyor ve diğer tüm Movano modellerinin sahip olduğu tüm esnekliği ve yük hacmini sunuyor. Bu modele ek olarak, yeni Opel Combo Elektrik ve elektrikli şehir içi mobilite aracı Opel Rocks Elektrik de teslimat hizmetleri için tasarlanan CARGO kitiyle birlikte Pro One standında sergilenecek. Bu üç ticari araç önde gelen lojistik, ticari araçlar ve nakliye sektörünün olduğu fuarda 16 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek basın toplantısında tanıtılacak.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.