Osmangazi’de Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin temeli atıldı

Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine, Metin Azak isimli bir hayırsever vatandaşın destekleriyle inşa edilecek olan kreş için temel atma töreni düzenlendi .

Osmangazi’de Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin temeli atıldı
Yayınlama: 30.05.2024
4
A+
A-

Osmangazi’de hayırsever vatandaşın vefat eden kızının isminin yaşatılacağı Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kreşi, toplam 500 metrekare alan üzerine tek katlı olarak inşa edilecek.

Çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunacak olan kreş, dört sınıftan oluşacak. 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede inşa edilecek olan projenin içerisinde aynı zamanda müdür odası, öğretmenler odası, veli görüşme alanı, revir, kapalı etkinlik alanı ve veliler için bekleme alanı yer alacak.

Osmangazi’de Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin temeli atıldı

Kreş bünyesinde, çocuklar için açık etkinlik ve oyun alanları ile hobi bahçesi de bulunacak. Yaz sonuna kadar inşaat çalışmalarının tamamlanması planlanan Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi, yeni eğitim döneminde kapılarını öğrencilere açacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi’’nin temel atma törenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, meclis üyeleri, hayırsever Azak ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osmangazi’de Ayça Azak Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin temeli atıldı

Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Seçimlerin ardından çok değerli Azak ailesi ile görüşüp, kreş projemizi anlattığımızda, böyle güzel bir projede bizlere destek vermek istediklerini ifade ettiler. Azak ailesinin katkılarıyla bugün temel atma törenini yaptığımız kreşimizin inşaatının neredeyse yarısı tamamlanmak üzere. Mekanı cennet olsun, Ayça Azak kızımızın ismini bu kreşimizde yaşatacağız.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.