Papel’e Yılın En İyi Çıkış Yapan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Şirketi ödülü

Papel, 10’uncu En Moda Uluslararası Ödül Töreni’nde En İyi Çıkış Yapan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Şirketi ödülünü aldı. Ödülü Papel adına CEO Seyhan İbrahim Yıldırım kabul etti.

Papel’e Yılın En İyi Çıkış Yapan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Şirketi ödülü
Yayınlama: 01.07.2024
2
A+
A-

Papel, bu yıl onuncusu düzenlenen En Moda Uluslararası Ödül Töreni Yılın En İyi Çıkış Yapan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Şirketi ödülünü aldı.

Papel, 7/24 para transferinden harcama bölüştürmeye, ön ödemeli kartlardan cashback fırsatlarına sunduğu birçok özelliğiyle öne çıkıyor. Geliştirdiği teknoloji ve yenilikçi ürünleriyle dikkat çekmeye devam eden şirket, finansal ihtiyaçlara güvenli, hızlı ve kolay çözümler geliştiriyor.

Ödül töreninde konuşan Papel CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım, “En Moda Uluslararası Ödül Töreni’nde aldığımız bu ödül, çalışmalarımızın sonucunu aldığımızın net bir göstergesi oldu. Papel olarak, finansal teknolojiler alanında sunduğumuz yenilikçi ve güvenilir çözümlerle kullanıcılarımıza en iyi hizmetleri sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan ekip arkadaşlarımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Sözlerine devam eden Avukat Seyhan Yıldırım, şunları söyledi:

‘’Hem B2B hem de B2C alanlarında iddialıyız. Teknolojiye yatırım yaparak, bireysel kullanıcılarımızın ve işletmelerimizin tüm ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz ürün ve servislerle 2024 yılında adımızdan sıkça söz ettireceğiz.’’

Ödül törenine ünlü isimler de katılım sağladı

En Moda Uluslararası Ödül Töreni, önemli isimlerin ve uluslararası konukların katılımıyla gerçekleşti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın konuşmasıyla başlayan etkinlikte sanat dünyasının önemli isimleri sahne alırken, farklı kategorilerde birçok ödül sahibini buldu. 

Papel’e Yılın En İyi Çıkış Yapan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Şirketi ödülü


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.