Prontotour, Kadın Hentbol Milli Takımı’nın resmi sponsoru oldu

Prontotour, A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın 2024 Avrupa Şampiyonası yolculuğuna resmi sponsor oldu.

Prontotour, Kadın Hentbol Milli Takımı’nın resmi sponsoru oldu
Yayınlama: 17.09.2024
1
A+
A-

Prontotour, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun (THF) resmi sponsoru oldu. Bu iş birliği kapsamında Prontotour, A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) yolculuğuna destek sağlayacak.

A Milli Kadın Hentbol Takımı, Macaristan’da düzenlenecek EURO 2024’te Türkiye'yi temsil edecek. Prontotour, bu kapsamda iki özel tur paketi ile spor tutkunlarını Macaristan'a davet ediyor:

“2 Gecelik Tur Paketi: Bu paket, hentbol maçlarını izleme fırsatı sunarken, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’nin tarihi ve kültürel güzelliklerini de keşfetme imkanı sağlıyor.

3 Gecelik Tur Paketi: Daha uzun süreli bu paketle hem maçları izleme hem de Budapeşte’nin yanı sıra diğer önemli şehirleri gezme şansı sunuluyor.”

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Prontotour ile gerçekleştirilen bu önemli iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Prontotour’un desteği, A Milli Kadın Hentbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası yolculuğunda çok değerli bir katkı sağlıyor. Sporseverleri Macaristan'da Milli Takımımızla buluşmaya, coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

EURO 2024, 28 Kasım – 15 Aralık 2024 tarihleri arasında Avusturya, Macaristan ve İsviçre'de düzenlenecek. A Milli Takımı'nın da yer aldığı A Grubu ve B Grubu'nun maçları Macaristan'ın ikinci büyük şehri olan Debrecen'deki 6 bin 500 seyirci kapasiteli Fönix Arena'da oynanacak.

Ön Tur A Grubu müsabakalarında A Milli Takım, 28 Kasım'da ev sahibi Macaristan ile oynayacağı şampiyona açılış maçının ardından, 30 Kasım günü saat 22.30'da Kuzey Makedonya ile ve gruptaki son maçında ise 2 Aralık günü saat 22.30'da İsveç ile karşılaşacak.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.