SPX, 35. yılını özel bir davetle kutladı

Spor mağaza zinciri SPX, 35. yılını özel bir davetle kutladı. Olgar Ailesi’nin ve paydaşlarının katılımı ile Vadistanbul mağazasında 35. yılını kutlayan SPX kurucuları “Yolun yarısında değil, başındayız” mesajı verdi.

SPX, 35. yılını özel bir davetle kutladı
Yayınlama: 17.10.2024
1
A+
A-

1989 yılında, eski milli voleybolcu ve muharip gazi kurmay bahriye subayı Güven Olgar ve eşi Kadriye Olgar tarafından kurulan SPX, bugün 42 mağazasına ulaştı. Merrell, Quiksilver, Jack Wolfskin, Sweaty Betty, Salomon gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkilisi olan ve outdoor sporlarının akla ilk gelen adresi SPX, 35. yılını özel bir davetle kutladı.

Kurulduğu ilk yıllarda kış ve raket sporlarına odaklanan SPX, bugün uzmanlık alanları olan adrenalin ve outdoor sporları ile lifestyle ürün gruplarında 120’den fazla markayı misafirlerinin beğenisine sunuyor. 1989 yılında eşi Kadriye Olgar ile hayallerinin peşinden gittiklerini belirten SPX Kurucusu Güven Olgar, “İlk mağazamızı Bakırköy’de tam 35 yıl önce açtık. Bugün 550 çalışanımızla kocaman bir SPX ailesi olduk. Biz ülkemize sadece bir marka değil, yaşam biçimi kazandırdık” diye konuştu.

SPX, 35. yılını özel bir davetle kutladı

SPX Kurucusu Kadriye Olgar: Sadece ihtiyaç odaklı ürünler değil, yaşam biçimi sunuyoruz
Aile boyu doğaya ve spora bağlı olduklarını belirten SPX Kurucusu Kadriye Olgar, “Çocuklarım 3 yaşından itibaren sporla büyüdü. Bizim için spor bir yaşam biçimi. SPX’te sadece ihtiyaç odaklı ürünler değil, yaşam biçimi sunuyoruz. Ürünlerimizi öncesinde biz deneyip mağazamızda konumlandırıyoruz. 35 yıldır kalite anlayışımız ve enerjimiz hiç değişmedi. Başarımızın anahtarı, çalışanlarımızı aile üyemiz, müşterilerimizi misafirlerimiz olarak görmemiz” dedi.

SPX Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orkun Olgar: Daha yolun başındayız

“35 yıl yolun yarısı denir ama biz henüz yolun başında, tüm enerjimizle varız. İlk günden beri amacımız hep dünyanın önünde gitmek oldu. Sadece uzmanlığımızla değil, ürün çeşitliliğimiz ve fiyatlarımızla da sektörde dikkat çeken bir konumdaydık. Kalitemizden, müşteri memnuniyetimizden, ürün çeşitliliğimizden ve sunduğumuz güvenden ödün vermeden sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz. Daha nice adrenalin dolu, dinamik, heyecanlı ve spor dolu yıllarda birlikte olmayı diliyoruz” diyen Orkun Olgar, annesi Kadriye Olgar ve babası Güven Olgar’a teşekkürlerini sundu.

SPX, 35. yılını özel bir davetle kutladı


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.