Tether, Tayvan’da Blockchain ve dijital varlık eğitimini artırma girişimi başlatıyor

Tether, blockchain ve dijital varlık eğitimi için Ulusal Taipei Teknoloji Üniversitesi ile iş birliğini duyurdu. Program, blockchain teknolojisi, dijital varlıklar, Bitcoin ve stablecoin’ler üzerine odaklanırken, öğrencilerin eleştirel düşünme yeteneklerini ve düzenleyici politikalarla ilgili bilgilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Tether, Tayvan’da Blockchain ve dijital varlık eğitimini artırma girişimi başlatıyor
Yayınlama: 21.06.2024
0
A+
A-

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden Tether, blockchain ve dijital varlık eğitimini geliştirmek için Taipei Tech olarak da bilinen Ulusal Taipei Teknoloji Üniversitesi (NTUT) ile iş birliği yaptığını duyurdu. Bu girişim öğrencileri son teknoloji konusunda kapsamlı bilgi ve pratik becerilerle donatmayı; blockchain teknolojisi, dijital varlıklar, Bitcoin ve stablecoin'ler hakkında çok yönlü bir anlayış geliştirmeyi amaçlıyor.

“Blockchain ve Dijital Varlık” eğitim programı ilk olarak Ulusal Taipei Teknoloji Üniversitesi (NTUT) İşletme Fakültesi'nde başlatıldı ve 110'dan fazla öğrencinin ilgisini çekti. Kurs kısa sürede NTUT'un Bilgi ve Finans departmanındaki en popüler dallarından biri haline geldi. Bu başarıdan ilham alan diğer üniversiteler de benzer programlar başlatmak için Tether ile iş birliği gerçekleştirdi.

Bu iş birliği sayesinde Tether, akademik programları ve araştırma girişimlerini ilerletmek için blockchain teknolojisi, dijital varlıklar, Bitcoin ve stabilcoinler konusundaki uzmanlığından yararlanacak. Bu programlar, NTUT için geliştirilen ve Tether tarafından bir araya getirilen sektör uzmanlarının desteğiyle zenginleştirilen başarılı kurs materyalleri üzerine inşa edilecek. Program, öğrencileri aşağıdaki temel alanları kapsayacak şekilde hızla gelişen bu alana sorumlu ve bilgili katılıma hazırlamak için tasarlandı.

Kripto para birimleri hakkında hem teknik hem ticari eğitim verilecek

Blockchain ve kripto para birimlerinin temelleri hakkında hem teknik hem de ticari açıdan kapsamlı bir eğitim verilirken; öğrencilerin eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirerek, çeşitli kripto para birimi bilgilerinin gerçekliğini bağımsız olarak analiz etmelerini ve değerlendirmelerini sağlayacak. Bu, dolandırıcılıkları tespit etmelerine ve potansiyel riskleri anlamaya yardımcı olacak.

Bu eğitimler kripto para birimlerinin yüksek riskli ve son derece değişken spekülatif doğası vurgulanacak. Spekülatif davranışları teşvik etmekten kaçınmak için rasyonel ve basiretli yatırım ilkelerini teşvik edilecek. Yasa ve düzenlemelerle ilgili içeriği entegre ederek öğrencilerin düzenleyici politikaları ve operasyonlarda uyumluluğun önemini anlamalarına yardımcı olunacak. Ayrıca sektördeki gelişmeleri ve istihdam olanaklarını paylaşmak için sektör profesyonelleri kampüse davet edilecek. Bu, öğrencilere ilk elden sektör perspektifleri ve deneyimleri sağlayacak.

“Önümüzdeki dönemde yeni nesil blockchain profesyonellerini güçlendireceğiz”

Tether CEO'su Paolo Ardoino konu hakkında, “Tether'in eğitim girişimi, üniversite öğrencilerine Tayvan'da dijital varlıkların benimsenmesini artıracak bilgi ve teknik beceri kazandırma vizyonuyla uyum sağlıyor. Ayrıca Tether, ilerleyen dönemde kapsamlı bilgiye odaklanarak bölgedeki yeni nesil blockchain profesyonellerini güçlendirmek için bu prestijli üniversitelerle el ele çalışmayı hedefliyor.” dedi.

Tether, son iki yıl içinde yerel kuruluşlardan 30'dan fazla öğrenci ve profesörün Lugano'daki Plan B yaz okuluna katılmaları için sponsor oldu. Bu yıl Tether, Plan B Business School'a katılmaları için ilave 15 öğrenci ve profesörü destekledi. Bu seçilmiş profesörler, gelecek dönemler için özel ders materyalleri oluşturmak için yeni keşfedilen bilgilerinden yararlanacak.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.