Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı Balat sezonu açtı

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Steve Group Balat, sezonunun ilk idmanında coşkulu bir başlangıç yaptı. Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı Steve Group Balat’ın hedefi şampiyonluk. Geçen senenin de şampiyonu olan takım, yeni transferleriyle birlikte yeni sezonda iddaasını sürdürmek istiyor.

Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı Balat sezonu açtı
Yayınlama: 19.09.2024
1
A+
A-

Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu futbol kulübü Steve Group Balat, yeni sezondaki ilk idmanını yenilenen kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik direktör ve yardımcı ekibin yönetiminde gerçekleşen antrenman, takımın fiziksel ve taktiksel hazırlıklarına odaklandı. Steve Group Balat, bu sezon Süper Amatör Lig’de üst sıralarda yer alacak şekilde kararlı bir performans sergilemeyi hedefliyor. 

“Balat’ı daha üst liglere taşımak istiyoruz”

Kulüp başkanı Derya Türker yaptığı açıklamada, “Yeni sezona büyük bir heyecan ve umutla başlıyoruz. Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı olarak getirdiğimiz yeni inovasyon ve yapılanma ile Balat’ı daha üst seviyelere taşımak istiyoruz. Takımımızın performansından oldukça memnunuz ve bu sezon ligde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu yolculukta taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. İlk maçtan itibaren bütün taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı Balat sezonu açtı

Steve Group Balat, iç saha maçlarında taraftarlarıyla birlikte büyük başarılara imza atmayı hedefliyor. Sezonun ilk maçı için geri sayım başlamışken, takımın antrenman temposu ve motivasyonunu bütün Balat halkını ve camiasında heyecan yaratıyor. 

Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı Balat sezonu açtı

“Ana sponsor Bitget, Messi’nin de sponsorları arasında yer alıyor”

2018 yılında kurulan Dünya’nın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitget, bu sezon Steve Group Balat’ın forma sponsoru olarak kulübe destek vereceğini duyurdu. 60 ülkede 1500'den fazla çalışana sahip olan Bitget ekibi, dünyanın her köşesinden profesyonelleri bünyesinde barındırarak, gerçek anlamda global bir varlık kazandırmayı amaçlamaktadır. 

2022 yılında lider global kripto para borsası, Arjantin’li futbolcu Lionel Andrés Messi ile partnerliğnin başladığını duyurmuştu. Duyuru, Futbol Dünya Kupası turnuvasından bir ay önce bir film prodüksiyonu ile Bitget ve Messi arasındaki etkileşimi ile başlamıştı. 

Türkiye’nin ilk Bitcoin logolu takımı Balat sezonu açtı

 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.