Yapay zeka destekli cilt analiz cihazı geliştirildi

İstanbul, 18 Ekim (Hibya) – Elektrik Elektronik Teknolojileri Haberleşme Sistemleri Usta Öğreticisi Doğan Seyfi Dağtaş, yapay zeka destekli cilt analiz cihazı geliştirdi.

Yapay zeka destekli cilt analiz cihazı geliştirildi
Yayınlama: 18.10.2024
2
A+
A-

Dağtaş, uzun yıllardır elektronik ürünlerin araştırma, üretim ve satışında faaliyet gösteren bir girişimci ve eğitimci olarak, yapay zeka teknolojisini kullanarak cilt analiz cihazı geliştirdi.. Dağtaş, geliştirdiği Doseer Cilt Analiz Cihazının güzellik ve estetik merkezlerinin işleyişini kökten değiştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Doseer Cilt Analiz Cihazı, analizlerden elde ettiği verileri bulutta depolayarak, gelecekteki analizlerle karşılaştırma yapabiliyor. Yapay zeka algoritmaları sayesinde, cilt problemlerini tespit ediyor ve çözüm önerileri sunuyor. Cilt altı katmanları da dahil olmak üzere yüksek çözünürlüklü (HD) görüntüler elde eden cihaz, bu verileri buluta yükleyerek her zaman erişilebilir kılıyor.

Yapay zeka destekli cilt analiz cihazı geliştirildi

Ayrıca cihaz, kullanıcıya sadece analiz yapmakla kalmayıp, önerilen ürün ve uygulamalar konusunda rehberlik de ediyor. Bu sayede, uzman kadrosu bulunmayan güzellik merkezleri profesyonel bir hizmet sunabiliyor.

Doğan Seyfi Dağtaş, yapay zekayı güzellik sektörüne entegre ederek, hizmet kalitesini artırmayı ve insanların doğru cilt bakımıyla tanışmasını sağlamak istediğini belirterek cihazın kullanıcı dostu yapısıyla herkes için erişilebilir bir bakım deneyimi sunacağını vurguladı.

Cihazın piyasaya sunulmasının ardından güzellik ve estetik merkezlerinde yaygın olarak kullanılmaya başlandığı aktarıldı. Dağtaş, gelecekte bu tür teknolojik yeniliklerle farklı sektörlerde de aktif olmayı hedeflediğini söyledi.

Yapay zeka destekli cilt analiz cihazı geliştirildi


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.