Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de

Toyota, 70 yılı aşkın tarihiyle otomotiv dünyasının en ikonik modellerinden biri olan Land Cruiser modelinin yeni neslini Türkiye’de satışa sundu.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de
Yayınlama: 18.10.2024
2
A+
A-

Yeni nesil Land Cruiser Prado, Türkiye’de lansmana özel 9 milyon 750 bin TL tavsiye edilen liste fiyatıyla satışa sunuldu.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de

Yeni nesil Land Cruiser Prado’nun Türkiye’de satışa sunulmasının ardından değerlendirmeler yapan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Land Cruiser Prado, Toyota’nın tüm dünya tarafından kabul edilen sağlamlık ve güvenilirlik mirasının temellerini oluşturan modellerden biri. Land Cruiser Prado günümüzde sadece Toyota adına değil tüm otomotiv dünyası adına farklı bir noktada yer alıyor. Land Cruiser özel fanları olan, kendi kulüpleri olan bir model.” dedi.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de

Bozkurt, müşteriler tarafından uzun zamandır yeni neslinin beklendiğini ve araç tanıtılmasından bu yana büyük ilgi uyandırdığını belirterek, şunları söyledi:

“Segmentinde dengeleri değiştirecek bu modelden ön sipariş döneminde gelen yüksek taleple ilk etapta yıl sonuna kadar en az 200 adet araçla bu ilgiyi karşılamaya çalışacağız. Önümüzdeki yıl ise bu yüksek talebe paralel olarak Yeni Land Cruiser Prado modelinde hedefimiz 1000 ve üzeri adetlere gitmek olacak. Bu modelin Toyota markasının mevcut kullanıcıları ve mevcut Land Cruiser sahiplerinin yanı sıra segmentinde birçok modelden müşteri alabileceğini görüyoruz.”

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de

Toyota, yeni Land Cruiser Prado modelini Türkiye’de en üst donanım seviyesiyle ve 7 koltuklu konfigürasyonla satışa sundu. Yeni nesil Land Cruiser Prado büyüyen boyutlarıyla tüm koltuklarında daha fazla konfor sunarken, premium ve gelişmiş donanımları kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de

Yeni Land Cruiser Prado, aracın köklü tasarım mirasına sadık kalarak klasik Land Cruiser siluetini modern detaylarla birleştiriyor. Keskinleştirilmiş ön ve arka köşe hatları, uzun kaputu, dik ön camı ve köşeli çamurluk çizgileriyle geçmişteki ikonik Land Cruiser 40 ve Land Cruiser 70 serisi modellerden ilham aldığını açıkça gösteriyor.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de

Yeni Land Cruiser’ın tasarımı, aynı zamanda işlevselliği ve dayanıklılığı da ön plana çıkarıyor.

Yeni Toyota Land Cruiser Prado, sürüş performansını artırmak ve verimliliği optimize etmek amacıyla yüksek rafinelik sunan 2.8 litrelik turbo dizel motorla sunuluyor.

Yeni Land Cruiser Prado, Türkiye’de


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.