Yenimahalleli çocuklar yaz okulunu tamamladı

Yenimahalle Belediyesi yaz okullarının kapanış etkinliği düzenlendi. Yenimahalleli çocuklar, yaz okulunu sertifika töreniyle sonlandırdı.

Yenimahalleli çocuklar yaz okulunu tamamladı
Yayınlama: 23.08.2024
2
A+
A-

Yenimahalle Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Yaz Okulları kapanış etkinliğinde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çocukları kutlayarak tek tek sertifikaları dağıttı.

1 Temmuz tarihinde başlayan eğitimlere katılarak yaz tatilini eğlenerek ve spor yaparak geçiren çocuklar, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü antrenörleri eşliğinde Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Kick Boks, Boks, MuayThai, Futbol, Tenis ve Hentbol branşlarında 2 ay süren eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Yenimahalleli çocuklar yaz okulunu tamamladı

Tören öncesi minik sporculara ve katılımcı ailelere seslenen Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak sporun gücüne inanıyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın sağlıklı bir geleceğe kucak açması için onları spora yönlendiriyoruz. Bu yaz spor kulübümüz bünyesinde bine yakın çocuğumuza9 farklı branşta spor imkanı sağladık. Çocukların spora yönelmesinde teşvik edici bir tutum sergileyen aileleri, onlara emek harcayan antrenörlerimizi ve çocuklarımızı yürekten kutluyorum.  Yenimahalle’de çocuklarımızın geleceği için spor, kültür ve sanata olan desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.