ASO 1.OSB 9. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Mali genel kurulda ASO 1.OSB’nin 2023 yılı yönetim, denetim ve faaliyet raporları ibra edildi. Ayrıca 2024 yılının tahmini bütçeleri de mali genel kurulda kabul edildi.

ASO 1.OSB 9. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI
Yayınlama: 29.02.2024
0
A+
A-

ASO 1. OSB Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Niyazi Akdaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Muhammed Polat, ASO 1.OSB Başkan Vekili Namık Kodaman, Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Ata, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, Bölge Müdürü Cüneyt Çalık, Bakanlık Temsilcileri,Genel Kurul Üyeleri ve Bölge sanayicileri katıldı.

ASO 1.OSB 9. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Niyazi Akdaş, ASO 1.OSB Yönetim Kurulu olarak katılımcılara 2023 yılında neler yaptıklarını, yeni dönemde de neler yapacaklarını anlattı.

ASO 1.OSB’nin çok daha iyi yerlere gelmesi ve Bölge sanayicilerin işlerinin daha da sürekli hale gelmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Akdaş,” ASO 1.OSB Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin bundan böylede daha iyi şartlarda yapacağımızı belirtmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde Bölgemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Geçmişe baktığımızda bugün Bölgemiz birçok alanda gerçekleştirdiği önemli projelerle Türkiye’nin model organize sanayi bölgesi konumundadır. Ayrıca ASO 1.OSB örnek teşkil eden bir Bölge olmuştur. Yönetim Kurulu olarak tek hedefimiz Bölgemizi çok daha iyi yerlere gelmesi ve tüm sanayicilerimizin işlerinin daha da sürekli hale gelmesini sağlamaktır. Bugün gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor, Yönetim Kurulu ve şahsım adına bize gösterdiğiniz güven nedeniyle, sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

ASO 1.OSB 9. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

Toplantıda ASO 1.OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, Sayman Üye Tahsin Ata ve Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Özçelik tarafından katılımcılara 2023 yılı faaliyet ve denetim raporu ile 2024 yılı çalışma programı ve tahmini bütçe hakkında detaylı bilgiler verdi.

ASO 1.OSB 9. OLAĞAN MALİ GENEL KURULU YAPILDI

 

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.