Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, cumhur ittifakı ortakları ile birlikte temel atma töreni düzenlenecek olan Pınarbaşı Belediyesi Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni inceledi
Yayınlama: 18.05.2024
7
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı ziyareti kapsamında gelecek hafta temel atma töreni düzenlenecek olan Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman’dan proje hakkında bilgiler aldı.Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni inceledi

 

Projenin şimdiden Pınarbaşı ilçe sakinlerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Büyükkılıç, “Pınarbaşı’nda temelini atacağımız Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’ni yerinde inceledik.  Hem ilçemizin ulaşım altyapısını güçlendirecek hem de ticaret hayatına canlılık katacak böylesine önemli bir projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesine hizmet ve yatırımların devam edeceğini belirterek, “Güzel ilçemiz Pınarbaşı ve kıymetli hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.