Başkan Büyükkılıç: Yatırımlarımız devam edecek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Pınarbaşı ilçesine bağlı Tahtaköprü Mahallesi’nde 11 milyon 300 bin TL maliyet ile içme suyu yatırımı yapılacağını söyledi.

Başkan Büyükkılıç: Yatırımlarımız devam edecek
Yayınlama: 08.05.2024
4
A+
A-

Pınarbaşı ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı revize ederek altyapıda kalıcı çözümler üretmeyi amaçlayan KASKİ, Tahtaköprü Mahallesi’nde 9 bin 800 metre içme suyu hattı imalatı için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu temini çalışmalarını merkez ve ilçelerde ihtiyaç önceliğine göre belirlenen bölgelerde aralıksız şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Büyükkılıç: Yatırımlarımız devam edecek

KASKİ’nin çalışmalarında tüm altyapı problemlerini göz önüne alarak günübirlik projeler yerine uzun vadeli çözümler üreterek hem kesintisiz hizmet sunduğunu hem de daha yaşanabilir ortamlar oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Büyükkılıç “İş kapsamında yeni nesil O-PVC borular kullanarak 11 milyon 300 bin TL maliyet ile toplam uzunluğu 9 bin 800 metre olan içme suyu isale hattı imalatı çalışmalarımızı tüm hızla sürdürüyoruz. Yatırımlarımız devam edecek.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.