Başkan Er: Hayat devam ederken eğitim bizim için olmazsa olmazımız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılay Malatya Şube Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen ‘Eğitime Tam Destek! Hediyeniz Bizden Projesi’ kapsamında Öğretmenler Ortaokulu’nda düzenlenen kitap dağıtım programına katıldı.

Başkan Er: Hayat devam ederken eğitim bizim için olmazsa olmazımız
Yayınlama: 29.04.2024
1
A+
A-

Bir yayın gurubu ile özel eğitim kurumunun yaklaşık 120 bin kitap bağışı yapması üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Malatya’daki 5. ve 9. Sınıf öğrencileri için kaynak kitap dağıtımı yapıyor. İlk olarak Öğretmenler Ortaokulu’nda düzenlenen kitap dağıtımı ile kaynak kitap teminine başlanıldı.

Kırsal kesimde eğitim hayatını sürdüren öğrencilerin de unutulmadığı ‘Eğitime Tam Destek Hediyeniz Bizden’ Projesi ile 120 bin kitap dağıtılması hedefleniyor.

Başkan Er: Hayat devam ederken eğitim bizim için olmazsa olmazımız

Büyükşehir Belediye Başkan Samir Er, eğitim alanında önemli projelere imza atılacağını da ifade eden Başkan Er, “İnsanlarımızın eğitimle ilgili ihtiyaçları, talepleri var. Gençlerimizin ders çalışma alanları ile ilgili sıkıntıları var. Bu sıkıntıların aşılması ile alakalı ne gibi çalışmalar yapılabilir? bunun çalışması içerisindeyiz. Kısacası vatandaşımızın sıkıntılarını dinleyecek bir sistem kurmanın gayretindeyiz.” açıklamalarında bulundu.

Öğrencilerin sınavlara hazırlıklı girmelerini sağlamak amacıyla Malatya’daki öğrenciler için ücretsiz sınavlar vb. çalışmalar düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Er, “Hayat devam ederken eğitim bizim için olmazsa olmazımız. Özel bir yayın grubu tarafından sunulan yaklaşık 120 bin kitap, toplam değeri 31 milyon değerinde, çok anlamlı bir bağış. Malatya için böyle anlamlı bir bağış kampanyası yaptıkları için teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.