Başkan Eşki, Çamkule Mahallesi’ni ziyaret etti

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin Çamkule’de tespit ettiği sorunlar için yapılan çalışmalar sonuç verdi.

Başkan Eşki, Çamkule Mahallesi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 17.05.2024
1
A+
A-

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin haftasonu gerçekleştirdiği ziyareti sonrası Çamkule Mahallesi’nde başlayan çalışmalar tamamlandı. Başkan Eşki’nin Mahalle Muhtarı Nesim Yaşar eşliğinde, ilgili müdürler ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette tespit edilen sorunlar çözüldü.

Kuruyan otlarla kaplı mahalle meydanındaki kavşakta gerekli tadilatlar yapıldı. Peyzaj çalışması yapılan kavşağa çiçekler ekildi. Aynı meydandaki beton blok kırılarak hem düzenleme yapıldı hem de meydana açılan yol genişletildi. Diğer yandan meydanda bulunan parkın bakımı yapıldı. 

Başkan Eşki, Çamkule Mahallesi’ni ziyaret etti

İlçe genelinde öncelikli sorunları tespit ederek hızla çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Eşki, “Bu dönemde özellikle Bornova’nın hizmet almada geri kalmış bölgelerinden çalışmaya başladık. Önceliğimiz temel belediye hizmetleri olan temizlik, çöplerin toplanması, park ve bahçelerin bakımı, kaldırım işgallerinin önlenmesini sağlamak. Ardından da bölgede sosyal ve kültürel gelişimi sağlayacak yapılar oluşturmayı hedefliyoruz. ” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.