Pine Bay Hotels & Resorts mutluluk sezonunu açtı

Beyaz çam ağaçlarıyla çevrili kendine ait özel koyu, mavi bayraklı özel sahili, her bir misafire mutlu anılara dönüşecek mutlu anlarla dolu bir deneyim yaşatma odaklı misafirperverlik anlayışı ile Kuşadası’nın en önde gelen otellerinden Pine Bay Hotels & Resorts, 2024 sezonunu açtı. Misafirlere en iyi deneyimi sunmak için sürekli kendini yenileyen Pine Bay Hotels & Resorts’un açık büfe ve ana yemek alanı ile terası yeni sezonda yepyeni bir görünüme kavuştu.

Pine Bay Hotels & Resorts mutluluk sezonunu açtı
Yayınlama: 22.05.2024
1
A+
A-

Türkiye turizminin ilk noktalarından Kuşadası’nda, beyaz çam ağaçlarıyla çevrili kendine ait özel koyu, mavi bayraklı özel sahili ve herkes için mükemmel bir tatil seçeneği sunan odaları, sanattan spora, doğadan tarihe aktiviteleri ve mutlu anılara dönüşecek mutlu anlar odaklı misafirperverlik anlayışı ile çiftlerin, çocuklu ailelerin ve yalnız tatil tercih edenlerin ortak mutluluk noktası Pine Bay Hotels & Resorts, 2024 sezonunu açtı.

Kuşadası'nın göz alıcı doğasına benzersiz bir şekilde uyum sağlayan Pine Bay Hotels & Resorts misafirlerine, 1993 yılından bu yana doğa ve sanatla iç içe muhteşem bir tatil deneyimiyle mutlu anılara dönüşen mutlu anlar yaşatıyor.

Pine Bay Hotels & Resorts mutluluk sezonunu açtı

Pine Bay Hotels & Resorts, turizme değer katmak ve ülkemizin turizm potansiyelini artırmak hedefiyle yatırım ve faaliyetlerini 1987 yılından bu yana sürdüren İzmir merkezli Göçtur Turizm’in Kuşadası’ndaki ilk yatırımı olma özelliği taşıyor. Otel, sürdürülebilir turizm odağında dünyamızın sahip olduğu kaynakları en iyi şekilde kullanarak, gelecek nesillere aktarabilmeyi de önceliklendiren Göçtur’un girişimiyle dikilen beyaz çam ağaçlarıyla kaplı kendine ait koyunda yer alıyor. Mavi bayraklı sahilindeki plajları ve misafirlerin balıkları besleyebildiği marinası ve konforlu oda seçenekleriyle Pine Bay Hotels & Resorts, hem doğayla iç içe olmak hem de lüksün tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir destinasyon oluşturuyor. Otelin eşsiz mutfağı, yerel lezzetlerden uluslararası mutfaklara kadar geniş bir yelpazede gastronomi seçenekleri sunuyor. 

Pine Bay Hotels & Resorts mutluluk sezonunu açtı

En iyi deneyimi sunmak için sürekli kendini yenileyen Pine Bay Hotels & Resorts’un açık büfe ve ana yemek alanı ile terası yeni sezonda yepyeni bir görünüme kavuştu. Açık Büfe alanında daha fonksiyonel hizmet ve misafirlerin daha az beklemesi amacıyla tasarım değişikliğine gidildi, büfelerin üzeri otelin hijyen standartları gereği gıdaların üzeri kanopi sistemi ile kapalı olacak şekilde tasarlandı. Büfelerdeki gıdaların yerleşim planı da en mükemmel lezzetleri gıda israfının minimize edilmesini de sağlayacak şekilde oluşturuldu. 

Pine Bay Hotels & Resorts, biyolojik çeşitliliği ve muhteşem bir manzarayı birleştiren bir ortamda mükemmel bir deneyim için misafirlerine, kulüp odalarında kuş sesleri ile yeni güne başlamak ya da büyük aileler için mükemmel bir seçim olan villalarda ekstra mahremiyet ile huzurlu bir tatil seçenekleri de sunuyor.

Pine Bay Hotels & Resorts mutluluk sezonunu açtı

Göçtur kültürünün bileşenlerini oluşturan Sanat, Aile, Doğa ve Eğitim (SADE) yaklaşımı, Pine Bay Hotels & Resorts deneyimlerine de yansıyor. Misafirler seramik atölyelerinden dalış derslerine farklı aktivitelerin tadını çıkarabiliyor. Göçtur, SADE yaklaşımıyla sanata verdiği değeri, aileye verdiği önemi, doğaya verdiği saygıyı ve eğitime verdiği önceliği bir anlayış ve kültür olarak içselleştirip, yaptığı her işe yansıtıyor. 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.