Piyasadan haberler

OTTO… İştiraklerimizden OTTO Entertainment Yapım Yatırım A.Ş., daha önce satın alım anlaşması yaptığı ‘DİLEMMA’ filminin satışı ile ilgili Amazon Prime Video ile anlaşma sağlanmıştır.

Piyasadan haberler
Yayınlama: 10.05.2024
2
A+
A-

OTTO… İştiraklerimizden OTTO Entertainment Yapım Yatırım A.Ş., daha önce satın alım anlaşması yaptığı 'DİLEMMA' filminin satışı ile ilgili Amazon Prime Video ile anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşma kapsamında DİLEMMA filminin Amazon Prime Video ile 3 yıl süreyle Türkiye sınırları içerisinde SVOD (Abonelik temelli isteğe bağlı video) yayın hakları satışı gerçekleşmiştir.

AKFYE… Şirketimiz Akfen Yenilenebilir Enerji A.Ş. (“Akfen Yenilenebilir Enerji” veya “Şirket”)'nin Romanya'da enerji projeleri geliştirilmesi amacıyla Romanya merkezli DEVVIS SERVICES S.R.L şirketi ile ortaklık anlaşması yaparak bir SPV şirketi kurulması ve 200 RON (Rumen Leyi) sermaye ile kurulacak SPV şirketine şirketimizin %85 oranla kurucu ortak olması ile ilgili olarak 27.03.2024 tarihinde KAP bilgilendirmesi yapılmıştı. 07.05.2024 tarihi itibariyle Romanya'da SUNWAY ENERGY S.R.L. adıyla SPV şirketinin kuruluş ve tescil başvuru işlemleri tamamlanmıştır.

TABGD… Şirketimiz, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında kendi işlettiği cadde restoranlarının 2023 yılı elektrik tüketimini yenilenebilir kaynaklardan temin edildiğini belgeleyen uluslararası yenilenebilir enerji sertifikası (I-REC) almıştır.

TTRAK… Şirketimizin 01.01.2024 – 31.03.2024 hesap dönemine ilişkin finansal tablolarının 20 Mayıs 2024 tarihinde kamuya açıklanması planlanmaktadır.

Kaynak A1 Capital


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.