Starbucks’tan mobil kullanıcılarına yeni yıl hediyesi

Starbucks, yeni yıla sayılı günler kala mobil uygulaması Starbucks Rewards üyesi olan misafirlerine güzel bir haber verdi. Her yıl düzenlediği yıldız kampanyası bu yıl, 15-31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak. Her 100 TL’lik harcamada 10 yıldız, bin TL’ye ise 200 yıldız hediye eden kahve markası, misafirlerine yeni yıl hediyesini yıldızlarıyla veriyor.

Starbucks’tan mobil kullanıcılarına yeni yıl hediyesi
Yayınlama: 18.12.2023
95
A+
A-

Yılbaşına sayılı günler kala farklı kampanyalardan yararlanmak için sıra bekleyenler, söz konusu kahve olunca güzel haberi Stabucks’tan aldılar. Mobil uygulama kullanıcıları için 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni yıla özel yıldız kampanyasını duyuran Starbucks, misafirlerine bu yıl da kazandıkları yıldızlarla yeni yılın ilk günlerinde dilediği içeceği ikram ediyor.  

Starbucks Rewards üzerinden yapılan her 100 TL’lik alışverişe katlamalı 10 yıldız hediye eden marka, bin TL’lik harcamalarda ise yıldız sayısını ikiye katlayarak toplamda 200 yıldız hediye ediyor. 

Kampanyadan kazanılan yıldızları 1 Ocak 2024 itibarıyla misafirlerin hesabına yükleyen marka, misafirlerine yeni yıla özel lezzetlerini ikram olarak alma fırsatı sunuyor. 

Starbucks Rewards’ta Her 15 yıldız bir içecek değerinde

Starbucks, yıldız kampanyası boyunca Starbucks Rewards kullanıcılarının her 100 TL’lik harcamalarına 10 yıldız hediye ediyor. 100 TL ve katları alışverişlerde katlamalı olarak devam eden kampanyada, harcama tutarı bin TL’ye ulaştığında yıldız sayısının da ikiye katlanmasıyla misafirler toplamda 200 yıldız kazanıyor. Her 15 yıldızın 1 içecek değerinde olduğu Starbucks Rewards uygulamasında, kampanyadan yıldızları toplayan kullanıcılar, 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla Starbucks’ta birçok farklı lezzeti ikram olarak keşfetme imkanı yakalayacak.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.