“Xi Jinping’in Alıntıladığı Klasikler”in Macarca versiyonu, seyircilerle buluştu

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in Macaristan’a resmi ziyareti sırasında, Çin Medya Grubu (CMG) tarafından hazırlanan “Xi Jinping’in Alıntıladığı Klasikler” adlı yapımın Macarca versiyonunun, dün  başkent Budapeşte’de lansmanı düzenlendi.

“Xi Jinping’in Alıntıladığı Klasikler”in Macarca versiyonu, seyircilerle buluştu
Yayınlama: 09.05.2024
3
A+
A-

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in Macaristan’a resmi ziyareti sırasında, Çin Medya Grubu (CMG) tarafından hazırlanan “Xi Jinping'in Alıntıladığı Klasikler” adlı yapımın Macarca versiyonunun, dün  başkent Budapeşte’de lansmanı düzenlendi.

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Tanıtım Departmanı Başkan Yardımcısı ve CMG Başkanı Shen Haixiong ve Eski Macaristan Cumhurbaşkanı Pal Schmitt dahil Çin ve Macaristan’da çeşitli çevrelerden çok sayıda temsilci törene katıldı. Eski Macaristan Başbakanı Megyessy Peter törene görüntülü bir konuşma yollayarak, programın Macaristan’da yayınlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Xi’nin konuşmalarında ve makalelerinde alıntılandığı Çin klasiklerinden ifadelere odaklanılan programda, ortak refah ve ekolojik medeniyet konuları işleniyor. Xi’nin siyasi vizyonunun yanı sıra, tarih ve kültür alanlarındaki derin bilgisini gösteren program, Çin’in geleneksel kültürünü de tanıtıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.