Yorglas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Perçin: Şirketlerin Kuzey Yıldızı’na ihtiyacı var

Yorglas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin, şirketlerin Kuzey Yıldızı programına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yorglas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Perçin: Şirketlerin Kuzey Yıldızı’na ihtiyacı var
Yayınlama: 10.05.2024
1
A+
A-

Yorglas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin, Kuzey Yıldızı projesinin; çalışanlar, iş modeli, çevre, toplum şeklinde 5 ana süreçten oluştuğunu dile getirerek, “Şirketlerimize 250 soruyu yönlendiriyoruz. Oradan almış olduğumuz analitik sonuç sonunda bir de değerlendiricilerimiz var. Bu değerlendiriciler de tamamen kendi alanlarında uzmanlaşmış ve bizim aile şirketimizin genç nesillerinden oluşuyor. Böylelikle hem genç nesiller bu işten faydalanıyor, aynı zamanda kıdemli bizim tecrübeli demiş olduğumuz, değerlendiricilerden de ders alıyor ve farklı şirketler görüyorlar. Dolayısıyla biz bu sürdürülebilirlik kavramını Kuzey Yıldızı ile birlikte sadece şirketlerin ana süreçleri değil, aile ve hisse devri, kurumsal yapı konularında da bu gelişime açık yönlerini değerlendiriyoruz ve sonunda geri bildirim raporu veriyoruz. Bu geri bildirim raporunda da bu şirketlerin, yol haritalarını çiziyoruz.” açıklamasını yaptı.

Perçin, ödüllerinin ise birinci sırada analitik veriler, ikinci sırada da, değerlendiricilerin görüşleri, en sonunda da jürinin kararı ile verdiklerini söyledi.

Son olarak Perçin, şirketlerin bu programa çok ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Çok eksiğimiz var. Almamız gereken çok yol var. Dolayısıyla da Kuzey Yıldızı'na Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER) üyesi olsun ya da olmasın. Bu programa katılsınlar.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.