Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: Öfkenizi sokağa değil, öfkenizi sandığa götürün

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kayseri’de Suriyeli sığınmacı tarafından Suriyeli bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulması üzerine Kayseri ve Türkiye’nin birçok iline sıçrayan olaylar ve sonrasında Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: Öfkenizi sokağa değil, öfkenizi sandığa götürün
Yayınlama: 03.07.2024
1
A+
A-

Ümit Özdağ, sınırlardan geçen kaçaklar dışında gümrük kapılarından para karşılığı, rüşvetle geçen bir çarkın oluştuğu konusunu yıllardan beri bildiklerini fakat söylemediklerini belirterek, ''En son gerçekleşen general dahil tutuklamalar aysbergin sadece su üstündeki kısmıdır. Ve yine kaçaklara geçici sığınmacı statüsü veren ki bu sadece Suriyelilere verilen bir statüdür ya da oturma izni veren ücreti karşılığı bir yapı bürokrasi içerisinde oluşmuştur.'' dedi.

Kayseri'de, bir Suriyelinin 6 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiğini hatırlatan Özdağ, şöyle devam etti:

''Polis gözaltı yapmak isteyince Suriyeliler bu tacizciyi Türk polisine vermek istemiyorlar. Meselenin başlangıç noktası budur. Eğer bu tacizci ailesi tarafından sahiplenilmese ve polise teslim edilse Kayseri'de hiçbir olay çıkmayacak.''

''AK Parti'nin Orta Doğu ve kontrolsüz göç politikaları yanlıştır. Biz bu yanlışı anlatmaya devam edeceğiz.'' diyen Özdağ, şunları aktardı:

“Geri kabul politikası büyük bir yanlıştır. Türkiye'yi Avrupa Birliği'nin Ruanda’sı yapmıştır. Bunu anlatmaya, eleştirmeye devam edeceğiz. Ottawa Anlaşması ile sınırlardan mayınları sökmek yanlıştı. Erdoğan, Zafer Partisi'nin Türkiye'ye yönelik demografik bir tecavüze karşı çıkmasını ırkçılık ile suçluyor. Esas ırkçılık nedir biliyor musunuz? Esas ırkçılık, Bulgaristan'da Todor Zhilkov rejimi tarafından İslam'dan ve Türklükten çıkmaya zorlanan kelime-i şehadet getirmeye ve ben Türküm demeye böyle haykırmaya devam ettiği için Belene kampında en alçakça işkencelere maruz kalan Bulgaristan'dan 350 bin Müslüman Türk'ün Türkiye'ye getirilmesine karşı çıkmak. İşte, Türk düşmanlığı budur. İşte gizli ırkçılık budur.''

Türkiye'nin güvenliği, Türk milletinin refahı ve sığınmacıların, kaçakların vatanlarına dönmesi konusunda fikri ve fiziki mesai harcamış birisi olduğunu vurgulayan Özdağ, ''Bu işi çözeceğiz. Öfkenizi sokağa değil öfkenizi sandığa götürün. Bu işi demokrasi içerisinde, hukuk devleti içerisinde, uluslararası hukuk içerisinde çözeceğiz ve bu insanları vatanlarına, Türk devletine ve Türk milletine yakışır şekilde yollayacağız.'' dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.