Başkan Büyükkılıç’tan 4 ilçeye ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçe belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç’tan 4 ilçeye ziyaret
Yayınlama: 03.05.2024
2
A+
A-

Başkan Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçelerini ziyaret ederek, ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

İlk olarak AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve yönetim kurulundan oluşan heyet ile birlikte Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret eden Büyükkılıç, “AK Parti Kayseri İl Başkanımız Fatih Üzüm ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Durmadan, yorulmadan Melikgazi’miz ve şehrimiz için çalışan başkanımıza ve ekibine kolaylıklar dilerim” dedi.

Başkan Büyükkılıç’tan 4 ilçeye ziyaret

Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi ziyaretinin ardından AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Talas ilçesine giden Başkan Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı yeniden ilçe belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti. Büyükkılıç, “Talas’ımıza değer katarak siz değerli hemşehrilerimiz için çalışan başkanımıza ve kıymetli ekibine kolaylıklar dilerim” ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç’tan 4 ilçeye ziyaret

Son olarak Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ı makamında ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. 


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.