Öntürk: Birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamayacaklar

Hatay, 11 Mayıs (Hibya) – Reyhanlı’da 11 Mayıs 2013 tarihinde iki ayrı noktada gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 53 vatandaş düzenlenen tören ile anıldı.

Öntürk: Birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamayacaklar
Yayınlama: 12.05.2024
1
A+
A-

Reyhanlı Belediye Binası önünden 11 Mayıs Şehitleri Anıtı’na yürüyüş ile başlayan törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk ve Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Yumuşak’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

11 Mayıs Şehitleri Alanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk, Türkiye’nin her alanda kalkındığı bir dönemde rahatsız olanların, ülkenin birliğini ve beraberliğini asla bozamayacaklarını söyledi.

Öntürk: Birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamayacaklar

Reyhanlı’da gerçekleştirilen saldırı sırasında Trakya’da görevde olduklarını ve saldırı ve şehitlerin olduğu haberini alır almaz Hatay’a döndüklerini anlatan Başkan Öntürk, patlamanın olduğu dönemin çok manidar olduğuna dikkat çekti.

Öntürk, Türkiye’nin büyümede önemli bir yol kat ettiği o süreçte, ülke her alanda çok iyi noktalara giderken bu ülkenin varlığından, birliğinden, beraberliğinden rahatsız olanların, görünmez ellerin iş başına geçtiğini hatırlattı.

Şehit olan 53 vatandaş içerisinde bebekler, kızlar, gençler ve yaşlıların da olduğunu kaydeden HBB Başkanı Öntürk, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

“Bu ülkenin her santimetresi şehit kanıyla dolu. Bu millet, bu millet birliğini bozmama adına canını da verir, malını da verir ama asla ve asla birlik beraberliğini bozmadan ülkesine sahip çıkar. Bayrağına sahip çıkar, devletine sahip çıkar. Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

SAVUNMA GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.